lunes, marzo 14, 2005

Sobre huelgas y olimpiadas

Este es un mail que hemos recibido, y creo que estaria bien postearlo si Laura, la autora nos lo permite... Además estamos contentos porque al fin hay gente que no escribe cosas....

Hola nois!
Us escric perquè depres no us queixeu que la penya no us escriu, que consti. Be, en realitat volia "postar" un comentari al blog pero per alguna rao que se m'escapa en l'incognit de la tecnologia, no puc fer-ho.
Com a testimoni dels esdeveniments que comenteu, he de dir varies coses. No he vist les noticies que han donat els informatius francesos i el diari encara no m'ha arribat pero la visio que vaig tenir del dia d'ahir no es correspon gaire amb les informacions que s'han donat a Espanya. Fins i tot ma mare em va trucar (a la feina) preocupada perque el pais estava paralitzat!
- la vaga potser es va fer sentir a Paris pero el que es Estrasburg, una bassa d'oli. El transport public no funcionava, d'acord, pero en una ciutat on gairebe tot esta a una "walking distance" raonable...
- seguiment, no ho se, pero jo vaig aconseguir fer unes gestions (no urgents) a la botiga de la SNCF
- la vaga sembla ser que estava convocada abans que la delegacio del COI anuncies la seva visita. Ei, i aquesa penya ja fa varios dies que esta per aqui, o sigui que s'hauran pogut fer una idea de com funcionen les coses quan no hi ha vaga
- si vols que et digui, millor que hagin "viscut" una vaga, aixi estaran preparants, que el concepte forma part de la cultura francesa!
Espero que les vostres recerques avancin. No me'n fan falta gaires proves, l'evolucio del llenguatge "gafoso" del Roger n'és un element més que tangible. Hala, un peton!
Laura

Gràcies per escriure.

1 comentario:

Egocrata dijo...

Gràcies pel correu!

Mi post era más ironía ante la maldad atribuida a Carod que otra cosa, por eso :-). En fin, uno que no aprecia las tradiciones francesas.